​Priser

Psykoterapi

1 time · 600, - pr. time.

​Her vil vi arbejde med Eksistentiel psykoterapi, hvor vi sammen ser på de problematikker, som du kommer med. Det hele menneske er omdrejningspunktet og det vil betyde, at du også får tjekket dine ressourcer. Du er den, det handler om, og vi går sammen på opdagelse og lyser på dine skyggesider og de udfordringer du har. Lige nu, hvor solen skinner fra en skyfri himmel, mødes vi udendørs.

Naturterapi

2 timer · 1200 kr.

Naturterapi er en oplevelsesorienteret terapi, hvor naturen assisterer i det terapeutiske rum - naturen understøtter de udfordringer eller spørgsmål som du går og tumler. Det er en blid, hensyntagende og oplevelsesorienteret terapi.

Er du nysgerrig efter at vide, om Naturterapi kan være noget for dig, så send en sms og jeg ringer jeg til dig. En afklarende samtale er selvfølgelig gratis og vi mødes et sted tæt på, hvor du bor.

Naturterapi - Hvem er jeg, lige nu?

12 timers terapi og samtale - 3600 kr. - ved par, betales en samlet pris på 4000 kr.

Har du brug for at gå et spadestik dybere? Så har du her muligheden for at komme nærmere din kerne og måske få arbejdet med dine værdier og din måde at være i verden på.

Book et døgn, hvor samtale og tiden er din. Du overnatter i shelter eller i din egen hængekøje eller telt. Mad og te/kaffe er inkluderet. Det afholdes i weekender.

En aften med mindfulness?

3 timer · 150 kr. pr. deltager. Det er naturligvis, gratis for dig som afholder arrangementet

​Er du nysgerrig efter at vide lidt mere om mindfulness, eller trænger du til at få gang i din praksis igen? Du inviterer gode venner og naboen til en aften med teori, meditation og refleksion. Det foregår i en god sjov tone, så alle kan deltage, også selvom du ikke har prøvet det før. Det du skal, er blot at sørge for en kop kaffe til dine gæster og så læne dig ind i en god oplevelse. For dig er det nemlig gratis. Dine gæster skal for en aften betale 150 kr. Det kræver blot at du inviterer 5-6 gode venner.

Det vil også være muligt at lave forløb på 6-8 uger.

NADA - Øreakupunktur

45 minutter · 75,-

​NADA - er øre-akupunktur som afbalancerer og giver ro. Er velegnet i forbindelse med stress og uro tilstande. Kan kombineres med samtale; her vil prisen være 50,-

​Stillevandring

2 timer · Gratis

Jeg tilbyder stillevandringer, hvor der vil være fokus på krop, sanser og meditation. Turene vil være i følgeskab med andre. Dette vil blive slået op som begivenhed på min facebookside

Naturterapifyn. Skønt at se vores dejlige land og skønt med fællesskab. ​

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og jeg vil derefter ringe dig op snarest. Vi finder sammen frem til den bedste løsning for dig. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på Facebook