​Få livsglæden tilbage med NATURTERAPI

Hvad er det gode liv for dig? Det er et subjektivt spørgsmål, som kun du kender svaret på og måske kender du slet ikke svaret lige nu. Du er i en situation, hvor du ikke kan mærke dig selv og tankerne kører rundt i dit hoved. Du drømmer om at kunne trykke på STOP - knappen og finde ro og mening igen.

NATURTERAPI er en blid og oplevelsesorienteret terapiform, som støtter dig til at få kontakt til din krop og din kerne igen. Du vil med naturterapi opleve at komme ned i tempo og blive opmærksom på dine sanser og naturens helende kraft.

Vi vil i samarbejde, gå på opdagelse i de benspænd som du oplever, og være nysgerrige efter hvilke værdier og livsglæde du sigter efter.

Du vil i NATURTERAPI mærke dig selv på en mere nærværende og sanselig måde. Du vil kunne bruge NATURTERAPIEN til at udtrykke dig og dine behov, øve dig i at mærke hvad du har brug for og lyst til.

Aftal en tid om et besøg hos Naturterapifyn og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Se priser

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og jeg vil derefter ringe dig op snarest. Vi finder sammen frem til den bedste løsning for dig. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på Facebook