Hvem er jeg

Jeg hedder Kirsten Heide, er født i 1963 og har klienter på Fyn og rundt i hele landet.

Jeg er uddannet på Human Education Group (HEG) https://heg.dk/, HEG opfylder de kompetence- og træningsstandarder som EAP anbefaler https://www.europsyche.org/

Jeg har følgende uddannelser fra HEG:

  • Spirituel psykoterapeut
  • Dynamisk terapeut
  • Familie og parterapeut
  • Hypnoterapeut
  • Naturterapeut

Jeg er tilknyttet HEG som undervisningsassistent og underviser på Naturterapeutuddannelsen samt på Naturbaseret Psykoterapeutuddannelsen.

Jeg er derudover tilknyttet et undervisningsteam på HEG, som arbejder i Sisimiut med uddannelse af pædagogisk personale, der er ansat på døgninstitutioner for unge anbragte. 

Derudover:

Arbejder jeg i en fynsk kommune som pædagog i et hjerneskadecenter for voksne med erhvervet hjerneskade. Jeg arbejder med neuropædagogik som speciale. Her har jeg haft ansættelse siden 2011.

Samarbejder jeg med den lokale hjerneskadeforening https://hjerneskadet.dk/lokalafdelinger/region-syddanmark/sydfyn/ hvor jeg bl.a. arrangerer ture ”ud i det blå” og shelterture for medlemmerne.

Kommer jeg rundt i landet til oplæg om mindfulness, stillevandringer, naturterapi og sparring/supervision.

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og jeg vil derefter ringe dig op snarest. Vi finder sammen frem til den bedste løsning for dig. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg mig på Facebook